IM-Pact Bedrijven.

Excellent NLP Communicatie model

  Communicatie begint het contact leggen met een ander. Wanneer het gaat over het excellente NLP communicatie model dan staat effectieve communicatie centraal. Je leert wat de reden is dat iedereen uniek is. Hoe je vanuit jouw eigen uniekheid contact kunt leggen en jouw boodschap goed kan over brengen. Omdat iedereen juist zo uniek is, is het nog niet zo makkelijk om je af te stemmen en in te leven. Je krijgt dan ook handvaten en technieken aangereikt die dit een stuk eenvoudiger maken met als resultaat dat communicatie als vanzelf gaat en de ander meer open begint te staan voor jouw boodschap.
Je leert :
       *  Hoe je verschillende communicatie stijlen kunt herkennen en hierop kunt afstemmen.
       *  Hoe je gedrag van jezelf en anderen kunt gaan beïnvloeden door taal.
       *  Hoe je effectieve feedback kunt geven die blijft “hangen”

Stay On Track

  Stay On Track. Zowel doelen bereiken als communicatie hebben de eigenschap om geregeld af te zwaaien. De start was goed maar uiteindelijk is er tussendoor iets gebeurt en je weet niet eens meer waar je ook al weer over hebt gesproken. Laat staan waarom je niet je antwoorden hebt gekregen die je zocht. Dat is niet met opzet, dat afzwaaien. Je mist een techniek en enkele belangrijke tips om on track te blijven. Dus: Stay On Track met de professionele truuks en tricks van Business NLP. 

Hier leer je:
       * Eenvoudig taalpatronen herkennen.
       * Toepassen van typische NLP communicatie tools
       * Ontwikkeling van begrip voor afwijkende patronen

Eliciterende vragen stellen

  Veel vragen stellen Dat lijkt eenvoudig, steeds maar doorvragen maar je moet ook wel weten wat je wilt weten. Wil je iemand op de grill leggen omdat een doel niet is bereikt of wil je iemand juist motiveren? Jouw vragen bepalen wat het resultaat gaat worden. Met de Meesterlijke Vragen kan je altijd aan de slag.
Je leert:
       * Elementen uit Meta-model: Leer om de juiste vragen te stellen. Ontdek wat de
          ander echt bedoelt. Op bewust en onbewust niveau
       * Elementen uit Milton model: Leer de juiste taalpatronen voor indrukwekkende
           speeches om je publiek te “hypnotiseren”

Emotie management

  Stress en drivers Emoties zijn de bio feed-back van de boodschap. Het resultaat van de communicatie. Emoties vragen veel energie en kunnen tot stress leiden. Stress is per defacto, ondanks de mening vele management boeken, een hele slechte drijfveer. Stress zorgt voor vermindering van de weerstand, het nemen van slechte beslissingen, degradatie van communicatie, deprivatie van sociale omgangsvormen en uitval van medewerkers.
   Voorkom dit en zorg dat je juist in de lead blijft.

Een leider in plaats van een lijder.    

Hier leer je:
       * Hoe emoties ontstaan
       * Het herkennen en besturen van emoties
       * Hoe met stress om te gaan

Excellent Presenteren

  Excellent Presenteren Als je je realiseert dat 93% van je communicatie non-verbaal is, dan gaat het bij presenteren niet alleen om de woorden die je gebruikt of de grote hoeveelheid powerpoint sheets die je hebt gemaakt. Je kent de mensen met charisma, stijl en die zich gracieus over het podium voortbewegen. Stel je eens voor, hoe het zou zijn als jij dit ook zou kunnen. Om je boodschap over te laten komen op verschillende niveaus, je publiek vol zelfvertrouwen tegemoet te treden en je boodschap echt effectief te laten zijn.
   Het is goed je te realiseren dat de angst voor spreken voor groepen hoog in de top 10 staat van angsten die ons leven beheersen. Angstloos en vrij presenteren is een unieke gave die je ontwikkelt.

Hier leer je:
          *  Hoe je van presentatie angst afkomt
          *  Hoe je snel je publiek leest
          *  Hoe je verhalen en metaforen kunt gebruiken om je boodschap duidelijk te maken

Werkwijze

IM-Pact biedt Business NLP aan als bijzondere training.
Kort, snel en met alle NLP truuks en tips
Actief aan de slag met communicatie door ervaringsgericht leren.

more
Resultaat

IM-Pact zorgt er voor dat de deelnemers gericht blijven op de Business en de omgeving waar ze NLP gaan toepassen.
De trainingsmethode zorgt voor jarenlang gebruik van Business NLP

more
Expertise

We komen beiden uit het bedrijfsleven en hebben ruim 15 jaar ervaring in het geven van communicatie opleidingen, trainingen, coaching en bemiddeling. Onze functies varieerden van directeur zuid-Nederland tot regionaal afdelingshoofd.

more
Support

IM-Pact biedt support. We komen eerst kennismaken. Stellen aan de hand van de verwachtingen een training samen en verzorgen het hele traject, tot feed-back na afloop.

more