Lopende en aankomende projecten in de horeca
Type bedrijf: Restaurant met winkel en logistiek. 362 dagen per jaar open.
Regio: Reimerswaal
Bedrijfsomvang: tussen 30 en 60 medewerkers afhankelijk van het seizoen
Opdracht: Doelstellingen van het bedrijf omschrijven en bekend maken.
Organisatie inrichten, HRM cycli instellen en starten.
Ondersteuning bedrijfsorganisatorische processen.
Inrichten Operationeel Management
Management ondersteunen in management taken.
Inventarisatie van bestaande problemen en deze oplossen met beperkt budget.
Functiehuis en beloningsysteem introduceren
Procedures ontwikkelen en in gebruik nemen
Vertrouwenspersoon
Type bedrijf: Restaurant. 362 dagen per jaar open. Start vanaf 2020
Regio: Walcheren
Bedrijfsomvang: startend met 30 medewerkers.
Opdracht:
- Deel 1: Advies start 1ste locatie. Inrichting, HRM, interne en externe procedures
- Deel 2: Advies uitbreidingen andere regio's
Voor meer informatie bel 0118-624418